Villa Panama Kördere, Kalkan’ın doğayla iç içe Kördere bölgesinde konumlanan, 1 yatak odalı ve 2 kişilik konaklama kapasitesine sahip özel bir balayı villasıdır. Modern ve şık tasarımıyla, özellikle balayı çiftleri ve küçük aileler için huzurlu, romantik ve unutulmaz bir tatil deneyimi sunar.
Doğa manzaralı, tamamen korunaklı yapısı sayesinde tam mahremiyet sunan villada; küçük ama şirin bir özel bahçe, jakuzi, şezlong alanı ve açık yüzme havuzu yer almaktadır. Sabahları kuş sesleriyle uyanmak, gün boyunca doğanın içinde dinlenmek ve akşamları jakuzide günün yorgunluğunu atmak isteyen çiftler için ideal bir tercihtir.
❗ Not: Villaya ulaşımı sağlayan son 300 metrelik yol stabilize (toprak) yoldur.
Tam donanımlı Amerikan mutfak
Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi
Ocak, fırın, su ısıtıcısı, tost makinesi
Yemek masası, yemek takımı ve pişirme ekipmanları
Konforlu oturma grubu
TV, DVD oynatıcı
Klima ve internet
Havuz terasına doğrudan çıkış
Çift kişilik yatak
Jakuzi
Klima, komodin, elbise dolabı, makyaj masası
Özel banyo ve tuvalet
Boyut: 8 m x 3.5 m | Derinlik: 1.50 m
Kısa Konaklama Ücreti: 7 gece altındaki rezervasyonlarda 2.500 TL ek ücret talep edilmektedir.
Depozito: 3.000 TL. Hasarsız teslim durumunda çıkışta iade edilir. Güncel kur üzerinden USD, GBP veya EUR olarak da ödenebilir.
Giriş: 16:00
Çıkış: 10:00
Temizlik ekiplerinin yeni misafirlere villayı eksiksiz hazırlayabilmesi için çıkış saatlerine riayet edilmesi rica olunur.
Toplu taşıma imkanı bulunmamaktadır. Misafirlerimiz dilerse üacretli transfer veya araç kiralama hizmetlerinden faydalanabilir. En yakın havalimanı Muğla Dalaman Havalimanı’dır. Özel araçla gelecek misafirlerimize konum bilgisi ve yol tarifi, satış danışmanlarımız tarafından sağlanmaktadır.
💫 Daha fazla Balayı Villası ve Muhafazakar Villa seçeneği için kalkanvilla.com.tr