6 yatak odası • 12 kişi • Kalkan Körfezi & Adalar manzarası • sonsuzluk havuzu • geniş aile & kalabalık arkadaş grupları için ideal
Villa Elit 1, Kalkan’ın Akbel mevkisinde yer alan, 6 yatak odalı ve 12 kişi konaklama kapasiteli, deniz manzaralı geniş ve lüks bir tatil villasıdır.
Pencerelerden ve teraslardan baktığınızda Kalkan Körfezi ve Adalar manzarasını doyasıya izleyebileceğiniz bir konuma sahiptir. Terasında yer alan sonsuzluk havuzu ise bu manzara keyfini bambaşka bir seviyeye taşır.
Lüks ve modern eşyalarla dekore edilen villa, kalabalık aileler ve arkadaş grupları için oldukça uygundur; her misafire ferah ve konforlu yaşam alanı sunar.
Kalkan / İslamlar’da Kalkan Körfezi & Adalar manzarası
6 yatak odası, 12 kişilik konaklama kapasitesi
Terasta sonsuzluk havuzu
Tüm yatak odaları ebeveyn banyolu, balkonlu ve deniz manzaralı
Modern, tam donanımlı mutfak
Geniş ve ferah deniz manzaralı salon
Kalabalık aileler ve arkadaş grupları için ideal
Mutfak:
Muhteşem deniz manzarasına sahip modern mutfakta, tatil boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ekipmanlara rahatlıkla erişebilirsiniz.
Mutfakta:
Mikrodalga fırın
Tost makinesi
Ankastre fırın
Ekmek kızartma makinesi
Buzdolabı
Çamaşır makinesi
Bulaşık makinesi
Elektrikli su ısıtıcı (kettle)
Su sebili
Ankastre 4’lü ocak
12 kişilik yemek takımı
Tava, tencereler
Çatal bıçak takımları
bulunmaktadır.
Salon:
Deniz manzaralı salon, modern tasarımı ve konforlu oturma takımı ile dikkat çeker.
Salonda:
Konforlu ve lüks oturma grubu
Uydu TV (LCD)
Klima
Yemek masası
Lavabo & WC
yer almaktadır. Salon içerisinden havuz terasına direkt çıkış bulunmaktadır.
(Tüm odalar deniz manzaralı, balkonlu, banyo & WC’li ve klimalı)
1. Yatak Odası
1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, klima, banyo & WC, makyaj masası, balkon, sandalyeler ve sehpa, deniz manzarası.
2. Yatak Odası
1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, klima, banyo & WC, makyaj masası, balkon, sandalyeler ve sehpa, deniz manzarası.
3. Yatak Odası
1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, klima, banyo & WC, makyaj masası, balkon, sandalyeler ve sehpa, deniz manzarası.
4. Yatak Odası
2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, klima, banyo & WC, makyaj masası, balkon, sandalyeler ve sehpa, deniz manzarası.
5. Yatak Odası
2 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, klima, banyo & WC, makyaj masası, balkon, sandalyeler ve sehpa, deniz manzarası.
6. Yatak Odası
2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, klima, banyo & WC, makyaj masası, balkon, sandalyeler ve sehpa, deniz manzarası.
Özel sonsuzluk havuzu: 13.00 m × 4.50 m, derinlik 1.60 m
Geniş ölçüleri sayesinde hem serinlemek hem de deniz & adalar manzarası eşliğinde gün boyu havuz keyfi yapmak için idealdir.
Kısa konaklama ücreti: 10.000 TL
(7 geceden kısa konaklamalarda talep edilmektedir.)
Depozito bedeli: 20.000 TL
Bu ücret girişinizden önce tahsis edilir ve çıkışta villada herhangi bir kırık, hasar ya da kayıp eşya tespit edilmemesi halinde iade edilir.
Depozito ödemelerinizi güncel kur üzerinden, depozito miktarına eş değer olacak şekilde Amerikan Doları, İngiliz Sterlini veya Euro cinsinden de yapabilirsiniz.
Giriş: 16:00
Çıkış: 10:00
Özel temizlik ekibimizin villayı bir sonraki misafirler için özenle hazırlayabilmesi adına, giriş–çıkış saatlerine uymanız önemlidir. Villalar yeni misafirlere 16:00 itibarıyla hazır olarak teslim edilmektedir.
Villalarımızın şehir merkezine uzak konumu sebebiyle toplu taşıma hizmeti bulunmamaktadır.
Ücretli özel transfer veya araç kiralama talep eden misafirlerimiz satış danışmanlarımızdan destek alabilirler.
Hava yolunu tercih eden misafirlerimiz için en yakın havalimanı Muğla Dalaman Havalimanı’dır. Özel araç ile ulaşım sağlayan misafirlerimize konum bilgisi ve yol tarifi, satış danışmanlarımız tarafından paylaşılmaktadır.
Bu villa hakkında henüz yorum yapılmamış, ilk yorum yapan siz olun.