Villa Albedo Blue, Kaş’ın huzur dolu Gökseki Bölgesi’nde konumlanan, doğa ve deniz manzarasını bir arada sunan şık ve konforlu bir tatil villasıdır. 2 yatak odası ve 4 kişilik konaklama kapasitesi ile hem çekirdek aileler hem de balayı çiftleri için ideal bir konaklama seçeneği sunmaktadır.
Doğayla iç içe konumu sayesinde şehir hayatının stresinden uzaklaşabileceğiniz bu özel villa, modern ve konforlu iç tasarımıyla dikkat çekmektedir. Her detayın özenle düşünüldüğü Villa Albedo Blue, misafirlerine hem rahat hem de keyifli bir tatil deneyimi sunar.
Villanın geniş ve korunaklı bahçesi, mahremiyetine önem veren misafirler için oldukça uygun bir alan sunmaktadır. Bahçede yer alan özel yüzme havuzu, şezlonglar, oturma köşesi, salıncak, yemek masası ve barbekü alanı sayesinde açık havada keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Villanın yatak odalarından birinde bulunan jakuzi ise tatilinize ekstra konfor ve rahatlık katmaktadır. Doğa ve deniz manzarası eşliğinde huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için Villa Albedo Blue mükemmel bir tercihtir.
2 Yatak Odası
4 Kişilik Konaklama Kapasitesi
Korunaklı Özel Havuz
Deniz ve Doğa Manzarası
Jakuzi
Özel Bahçe
Şezlonglar
Salıncak
Barbekü Alanı
Klima
İnternet
Aydınlık ve ferah Amerikan mutfakta:
Buzdolabı
Bulaşık makinesi
Ocak
Fırın
Elektrikli su ısıtıcısı
Yemek masası
Yemek takımları
Çatal-bıçak takımları
Tencere ve tava setleri
Modern tasarıma sahip salonda:
Konforlu oturma grubu
TV
DVD oynatıcı
Klima
Havuz terasına çıkış
1. Yatak Odası
Çift kişilik yatak, klima, jakuzi, elbise dolabı, komodin, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
2. Yatak Odası
İki adet tek kişilik yatak, klima, elbise dolabı, komodin, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
Uzunluk: 8 Metre
Genişlik: 3.5 Metre
Derinlik: 1.50 Metre
7 gece ve altı konaklamalarda 4.000 TL kısa konaklama ücreti talep edilmektedir.
Villa Albedo Blue için talep edilen depozito bedeli 10.000 TL’dir.
Giriş öncesinde alınan depozito, konaklama süresince villada herhangi bir hasar, kayıp veya kırık eşya olmaması durumunda çıkışta iade edilmektedir.
Depozito ödemeleri güncel kura göre USD, GBP veya Euro olarak yapılabilmektedir.
Giriş Saati: 16:00
Çıkış Saati: 10:00
Villa Albedo Blue doğa içerisinde konumlandığı için toplu taşıma hizmeti bulunmamaktadır. Ücretli transfer veya araç kiralama hizmetleri için satış danışmanlarımızdan destek alabilirsiniz.
En yakın havalimanı:
Muğla Dalaman Havalimanı
Bu villa hakkında henüz yorum yapılmamış, ilk yorum yapan siz olun.